taierea porcului

Ignat Day – ziua in care se taie preturile

Azi este Ignat Day, un fel de Black Friday de Romania autohton, proclamat de MarketOnline – un concept 99% românesc.

O sa incerc mai jos sa fac “Live Blogging” in cursul zilei de azi… daca vedeti un produs care va place, nu ezitati sa il comandati.. cu experienta avuta in Vinerea Neagra va spun sincer ca trebuie sa va grabiti pentru ca produsele se epuizeaza foarte repede!

Ora la final: Ceva tipic romanesc se intampla.. nu sti cand incepe si ..bineinteles..nu sti cand se termina! Desi site-ul arata la ora aceasta (18:08) la fel cum arata si de dimineata, pe blogul MarketOnline este postat de la ora 17:01:

Campania Ignat Day 2011, un concept 99% romanesc, care a cuprins peste 50.000 de produse cu reduceri intre 5 si 50%, s-a incheiat odata cu apusul soarelui la ora 16:38.

Echipa MarketOnline va doreste Sarbatori Fericite si va asteapta maine sa aflati fericitul castigator al porcului viu sau “gata aranjat”.

No comment!

Ora 17:50 Surprinzator.. dar site-ul MarketOnline s-a descurcat binisor astazi cu ocazia campaniei organizate de ei – Ignat Day. Probabil ca nici traficul nu a fost foarte mare, asta si datorita faptului ca promotiile nu au fost foarte bine integrate in campania Ignat Day. Pe prima pagina au fost afisate prin rotatie cate 6 promotii care la fiecare reincarcare a paginii se schimbau. Cu toate astea, eu nu am vazut mai mult de 15 produse cu reduceri mai mari ca de obicei… rectific.. tocmai am mai vazut 2 produse:
Carcasa 3r System R120 V2 Silver – 185 lei – reducere 20%
Consola NINTENDO Wii Sports Resort (Wii Remote Plus + 17 jocuri) – 789 lei – reducere 13%

Premiera in Romania – Ignat Day – Ziua Promotiilor Romanesti

Maine, 20 Decembrie 2011, o sa avem parte de o premiera in Romania! Dupa ce magazinul eMAG a inregistrat vanzari record si vizite record pe site-ul propriu cu ocazia Black Friday (Vinerea neagra in romana), este vremea ca un alt magazin online sa fie promotorul unei premiere pe piata online din Romania: MarketOnline organizeaza maine Ignat Day cu reduceri intre 5% si 50% la produsele care fac parte din categoriile de interes din aceasta perioada, cea a CADOURILOR.

In acest fel, o zi traditionala romaneasca cu profunde semnificatii la romani, este transformata intr-o zi in care promotiile sunt scoase in fata si cei care nu au profitat de reducerile masive oferite pana acum, pot profita si achizitiona produsele dorite la preturi super speciale. 50% reducere este intradevar un chilipir! In plus, toti cumparatorii din ziua de Ignat vor fi inscrisi automat la tombola si pot castiga un porc intreg sau direct “aranjat”, la alegere….

Asa ca maine va astept aici sa vedem impreuna care sunt super reducerile pe care le anunta MarketOnline.