Black Friday in Romania – Editia 2014

Ne apropiem cu pasi repezi de ziua cea mare: BLACK FRIDAY 2014 – ziua in care produsele au reducerile cele mai mari din an. In acest an Black Friday cade in ziua de vineri, 28 noiembrie 2014.

Dar, ca si la editia de anul trecut, eMag – cel mai mare magazin online din Romania – a anuntat deja organizarea Black Friday in data de 21 noiembrie 2014, cu 1 saptamana inainte de ziua oficiala recunoscuta si la nivel mondial.
In consecinta, peste 2 saptamani si jumatate vom avea Black Friday 2014 in Romania.

Asa cum se intampla de fiecare data, perioada reducerilor nu va dura doar o singura zi… este de asteptat ca tot weekend-ul 21 – 23 noiembrie, magazinele online sa ofere mega-reduceri. In unele cazuri (cum este eMag de exemplu) ofertele vor dura chiar si o saptamana. Practic, promotiile oferite cu ocazia acestei campanii de SuperReduceri va incepe in jurul zilei de 19-20 noiembrie si se va termina efectiv dupa data de 1 decembrie. Sa tot cumperi.. bani sa ai!

Unele magazine au inceput deja sa isi anunte intentia de a participa in cadrul acestei zile speciale, cu promotii si reduceri pe care nu le-au mai oferit pe perioada anului.

Aveti mai jos lista magazinelor care au dat semne in presa ca se pregatesc de Black Friday:
evoMAG
dar inca nu si-au anuntat oferta efectiva.

Pe parcurs ce vom afla si noi informatii concrete legate de ofertele de Black Friday din acest an, le vom publica aici. Se anunta un eveniment de shopping care va intrece editiile precedente.

Toate detaliile editiei din acest an a Black Friday le veti putea gasi si pe Black Friday Romania, asa cum v-am obisnuit si la celelalte 3 editii din anii precedenti.

Add a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.