evomag.ro


Cum afli istoricul unui vehicul?

Decodor VIN și raport istoric vehiculcarVertical este raspunsul – Cea mai convenabilă metodă de a detecta de la distanță frauda și accidentele.

carVertical iti ofera posibilitatea de a obtine un Raport privind istoricul vehiculului în funcție de seria de șasiu.

Pe baza VIN-ului (seria de sasiu) puteti sa verificați vehiculul înainte de a-l cumpăra. Pe baza informatiilor din raport, puteti sa:
– Aflați dacă vehiculul a fost deteriorat
– Verificați dacă este real kilometrajul
– Consultați arhiva foto
– Verificați țările de înregistrare anterioare
– Verificați baza de date cu vehicule furate
– Aflați informații despre următoarea întreținere
– Aflați despre defectele modelelor respective
– Aflați multe alte informații utile

>> Verifica AICI istoricul unui vehicul <<

Beneficii oferite de carVertical:

1. O bază de date mare cu vehicule avariate
Sunt pastrate înregistrările a peste 50 de milioane de vehicule raportate ca fiind avariate în diferite țări din Europa și America de Nord. Informațiile sunt actualizate constant astfel încât se poate oferi rapoarte care conțin cele mai recente și relevante date privind accidentele rutiere, cazurile de vandalism sau daune cauzate de dezastre naturale.

2. Un raport universal
Majoritatea autoturismelor rulate sunt aduse dintr-o țară străină sau de pe un alt continent și este dificilă urmărirea întorsăturilor și schimbărilor din istoricul lor. Veti economisi mult timp și bani primind toate datele disponibile într-un singur raport exhaustiv.

3. Obținerea datelor direct de la vehicule
carVertical este primul furnizor din lume de rapoarte privind istoricul vehiculelor care primește anumite date de la vehicule în timp real. Informațiile obținute folosind această metodă nu devin perimate așa cum se întâmplă cu diverse baze de date fiind astfel mai actualizate și dificil de falsificat. Inovațiile asigură transparența.

4. Informații ușor de înțeles
Rapoartele nu conțin glosare întrucât informațiile sunt prezentate într-un mod clar și inteligibil pentru a facilita înțelegerea pentru persoanele care nu sunt interesate de vehicule. Unde este posibil, sunt folosite soluții grafice pentru a vă oferi o imagine imediată a stării vehiculului.

5. Tehnologie blockchain de ultimă oră
carVertical este o companie bazată pe blockchain astfel încât datele să fie mai dificil de falsificat, modificat sau manipulat comparativ cu informațiile păstrate în bazele de date centralizate. Mai multă încredere, mai puțină îngrijorare.Aceasta oferta a fost vazuta de 487 de ori*Daca aceasta oferta a expirat, puteti vedea alte promotii si reduceri din acelasi magazin online: >> Oferte <<


Ai folosit acest produs? Poti sa iti spui parerea aici: